Om os / Fra gæstebogen

Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Jonna Sandø | Ftjosa@ft.dk
22/07-2015
Hej, Hvad koster et B&B til 2 pers. med ankomst 1/8 og afrejse 2/8? Mvh Jonna Sandø
Matthiesen | nmat@live.dk
19/07-2015
Nu har jeg set priserne - undskyld. Men er der ledigt for 2 personer?
Matthiesen | nmat@live.dk
19/07-2015
Hvad tager i for overnatninger med morgenmad? Er der ledige pladser i august - ikke nødvendigvis weekender - vi er pensionister så vi er altid klar.
Martin Østergaard | vores_hjerte@ mail.dk
25/06-2015
Hej. Jeg vil høre, om det er muligt at overnatte fra lørdag til søndag hos jer. Med venlig hilsen Martin
Arne, Viborg
30/08-2014
Vi ankom lidt sent om aftenen, men blev taget godt imod i indkørslen. Dejlige hyggelige værelser og fantastisk betjening. Morgenbuffet i hyggelige omgivelser. Et sted vi gerne vil komme igen.”
Helle
30/08-2014
Den varme hjertelige atmosfære som værtsfolkene skabte. Deres hjælpsomhed og omsorg for deres gæster. Den smukke, renoverede, gamle bindindingsværksgård med sjæl i landlige omgivelser Det dejlige værelse vi boede i. Gode senge. Den meget lækre og rigelige morgenmad (med bl.a. scrambled eggs og fynsk rygeost til topkarakter). At der var fine køkkenfasciliteter, spisestue og bad til fri benyttelse. Vi kommer gerne igen!”
Marianne Knudsen med malerskole
07/08-2014
Dette blev alle tiders oplevelse for os. På mange måder. Det første var mødet med jeres dejlige hus med al dets atmosfære og de dejlige værelser. Dernæst mødet med jer som dejlige og positive mennesker. I er bare fantastiske..Tænk at holde hele dette paradis så flot. Og så det skønne morgenbord. Vi har nydt det hele i fulde drag og vil fortælle vidt og bredt om jer. Fyn er fin, som man siger....og det passer. Kun flinke folk overalt. På gensyn og stor tak fra os alle.
Hanne Christensen
07/08-2014
Tak for 5 dejlige dage i Naboløs Dejlige omgivelser, smuk have, som vi nød meget. tak for venlighed og omsorg samt det dejlige morgenbord. Maria og Hanne
Pernille B.
06/08-2014
“Idyl og gæstfrihed” Anmeldt 1 september 2013 Skønne omgivelser med varme og høj gæstfrihed. Flere gode pletter i haven, og smuk udsigt. Meget hjemmeligt og plads til at tilberede egen frokost og aftensmad. Morgenbord med stort sortiment .... Kan anbefales som alternativ til hotel.
Anna P.
06/08-2014
“Hyggeligt, rent og inspirerende” Anmeldt 11 juli 2012 fra mobile enheder Vores familie boede her kun en nat, men vi ville bo her længere, hvis vi blot havde muligheden. Naboløs gav mig fornemmelsen af et hemmeligt paradis. Ingen klager overhovedet. Kun ren glæde. Den hvide strand (300 m afstand) er et eksklusivt sted gemt væk, som man ellers aldrig ville komme til, medmindre nogen inviterede dig til deres perfekte hus ved kysten. Naboløs er også tæt (5-10 minutters kørsel) til landsbyen Kerteminde - helt klart et besøg værd bfhda6
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 [ 41-50 ] 51-60 >>

"Nach unzahligen Besuch in Irland und Schottland haben wir hier das wahre B&B gefunden. Ein B&B, wo man sich so liebevoll beherbergt und bewirtet wird, ist einzigartig.
Liebe Solveig und Johnny, wir danken Euch für alles."
Roman und Deborah Jungo aus der Schweiz

"Det er ikke altid solen skinner udenfor, men i Naboløs er der altid sol og varme indenfor"
Anonym

 19. juni 2012
Beautiful place, lovely hosts. We appreciated the thoughtful touches ( like the bathrobes in the rooms ) - great breakfast, too.
Many thanks!
Annette and Michael - Hadspen, Tasmania
 
19. juni 2012.
Perfekter Aufenthalt
Sehr guter Frühstück, phantastische Information, freundliche ind diskrete Gastgebern. das schöne alte Anwesen ist mit Augenmass renoviert. Viel Erfolg und Glück.
Vielen herzlichen Dank.
Ulrich Robel, Aachen, Deutschland
 
17. juni
 
At tage med naboerne til Naboløs var en dejlig oplevelse. Vi har specielt nydt samværet i grillhytten i jeres smukke have. Og så mødte vi et par herlige mennesker, som hed Solveig og Johnny, som rundhåndet delte ud af deres viden.
1000 tak for denne gang.
Åse, ,Jens, Lotte, Per, Marianne og Jan fra Rødovre
 
17. juli 2012
 
Tusind tak for dejlig overnatning - på gensyn !
Bjørn Tidemand
 
4. august 2012
 
Vi har haft det alle tiders her hos jer på det skønne Bed & Breakfast. Smukke omgivelser, skønt værelse og  fantastisk morgenmadsbord. tak for den dejlige tid og en hyggelig sludder. Vi kommer gerne igen og vil varmt anbefale jer til vores venner og familie.
Niels og Thora Lynggaard. Island.
 
15/8 2012
 
På eventyrdigterens ø
nær salten sø,
hvor Kertemindevej slår en bugt,
ligger Naboløs så smukt.
 
Man modtages der
som var man bedste ven
kommer derfor gerne igen.
man glædes jo over god service og varme,
herlige rum og den fynske charme.
 
Henrik Flindt- Hansen
 
 
Tusind tak for for en smuk, rolig og vidunderlig tid. Tak for jeres glæde og gode hjerter. Vi ses igen.
Med venlig hilsen
Dannie Druehyld (17.- 19. aug. 2012)

 

Naboløs Bed & Breakfast v/ Solveig og Johnny Kongsmark | CVR: 35083642 | Kertemindevej 185, DK-5800 Nyborg  | Tlf.: 6536 1220 | bb@kongsmark.nu